Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
WIDAD AC Chabab Union Sport Agadir
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
14 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.3 gemiddelde waardering 18.7
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen weak


5e minuut.
Yusufi kopt de bal weg. Hamzawi is nu in balbezit. El Makhloufi rent richting de bal. Hamzawi verovert de bal door een tackle van achteren. Hamzawi draait met de bal, schiet en ... Mazini kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Assaidi is nu in balbezit. Makrami onderschept slim de pass. Makrami passt de bal in één keer door. Khatoui rent richting de bal. Khatoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 0:1

18e minuut.
Thabet geeft een hoge lob. Hamzawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Haddadi begaat een overtreding. Hamzawi raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

21e minuut.
Nizari is nu in balbezit. Nizari geeft de bal voor. Hamzawi kopt de bal weg. Khashab bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab haalt uit met een fantastische trap. Paal!

27e minuut.
Boussaid met een sublieme pass. Hadji probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mahimar is nu in balbezit. Khashab onderschept slim de pass. Khashab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 1:1

30e minuut.
Khatoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari is nu in balbezit. Khatoui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nizari moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Nizari kan niet meer verder spelen. Jomaoui komt het veld opgelopen.

35e minuut.
Boussaid is nu in balbezit. Boussaid probeert naar een medespeler te passen. Hamzawi is nu in balbezit. Hamzawi haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 2:1

41e minuut.
Khashab probeert naar een medespeler te passen. Thabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Khatoui verovert de bal door een tackle van achteren. Khatoui schiet op doel. Jomaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDAD AC 52%, Chabab Union Sport Agadir 48%.
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 2:1

47e minuut.
Makrami is nu in balbezit. Makrami speelt de bal door. Jomaoui is nu in balbezit. Khatoui verovert de bal door een tackle van achteren. Khatoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Imanber passt de bal in één keer door. Daar is Khashab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab met een sublieme pass. Hamzawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamzawi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
El Makhloufi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. El Makhloufi komt het veld opgelopen.

67e minuut.
Doeltrap. Nasri trapt de bal weg van het doel. Tibi kopt de bal weg. El Makhloufi rent richting de bal. El Makhloufi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Doeltrap. Mazini trapt de bal weg van het doel. Daar is Ghalib, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Khashab rent richting de bal. Khashab draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: WIDAD AC 65%, Chabab Union Sport Agadir 35%.
WIDAD AC - Chabab Union Sport Agadir 3:1