Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab Safi Raja Union Sport Agadir
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 20.4
poor Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Chedli bereikt de bal nog maar net als eerste. Chedli geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Fakhr-al-din de bal. Draiyf bereikt de bal nog maar net als eerste. Draiyf draait met de bal, schiet en ... Fikri bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab Safi - Raja Union Sport Agadir 0:1

22e minuut.
Inworp. Mansour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hamzawi is nu in balbezit. Draiyf rent richting de bal. Draiyf haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jafari verovert de bal door een tackle van achteren. Jafari speelt de bal door. Sarout is nu in balbezit. Sarout draait met de bal, schiet en ... Fikri werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Mansour met de inworp. Sarout bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout probeert naar een medespeler te passen. Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Najdi passt de bal zonder na te denken. Draiyf bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhr-al-din schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Fakhr-al-din moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Fakhr-al-din schaamt zich omdat hij het team in de steek laat. Draiyf is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Mkadam neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Berrabeh speelt de bal door. Mkadam rent richting de bal. El Bouhouni verovert de bal door een tackle van achteren. Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Wahib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab Safi 64%, Raja Union Sport Agadir 36%.
Kawkab Safi - Raja Union Sport Agadir 0:1

46e minuut.
Wahib onderschept slim de pass. Najdi rent richting de bal. Najdi passt de bal in één keer door. El Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. El Bouhouni schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawkab Safi - Raja Union Sport Agadir 1:1

60e minuut.
Chiicha probeert naar een medespeler te passen. Draiyf rent richting de bal. Draiyf passt de bal in één keer door. Sarout is nu in balbezit. Sarout schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
Doeltrap. Fikri met een harde bal richting middenveld. Najdi kopt de bal weg. Sarout rent richting de bal. Sarout schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab Safi 54%, Raja Union Sport Agadir 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Kawkab Safi - Raja Union Sport Agadir 1:1