Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
SkOR MIKeL Olympic YouYou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 15
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Nasiri trapt de bal weg. Nizari kopt de bal weg. Daar is Chamali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Messi Lmaghrib probeert naar een medespeler te passen. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari met een sublieme pass. Fahmi rent richting de bal. Fahmi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Messi Lmaghrib passt de bal met de wreef. Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi maakt een afschuwelijke overtreding. Hammoudi krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Nisawi heeft problemen om de bal te vangen. Nizari speelt de bal door. Chamali is nu in balbezit. Chamali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
SkOR MIKeL - Olympic YouYou 0:1

34e minuut.
Hammoudi met een sublieme pass. Attayer rent richting de bal. Attayer passt de bal in één keer door. Mechraoui rent richting de bal. Mechraoui schiet op doel. El Khalifa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
SkOR MIKeL - Olympic YouYou 1:1

39e minuut.
Chamali rent richting de bal. Lamyaghri is nu in balbezit. Chamali onderschept slim de pass. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahmi passt de bal met de wreef. Chamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali haalt uit met een fantastische trap. Macharaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 60%, Olympic YouYou 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkOR MIKeL - Olympic YouYou 1:1

48e minuut.
Mechraoui probeert naar een medespeler te passen. Daar is Attayer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hadrioui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Attayer is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Attayer komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

50e minuut.
Nizari is nu in balbezit. Nizari passt de bal in één keer door. Fahmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamali rent richting de bal. Chamali haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Rafiqi heeft problemen om de bal te vangen. Naaim is nu in balbezit. Naaim passt de bal met de wreef. Hammoudi rent richting de bal. Hammoudi geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Naaim is nu in balbezit. Qasemi onderschept slim de pass. Qasemi probeert naar een medespeler te passen. Attayer is nu in balbezit. Attayer schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: SkOR MIKeL 61%, Olympic YouYou 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
SkOR MIKeL - Olympic YouYou 1:1