Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympique Chamaaia DEPORTIVO 21
Normal Tactiek 442
44% Balbezit 56%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Zakroum is nu in balbezit. Zakroum passt de bal zonder na te denken. Essaaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Essaaidi haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert El-Talhaoui de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Barakat is nu in balbezit. Barakat met een sublieme pass. Fakhr-al-din bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

33e minuut.
Metouali verovert de bal door een tackle van achteren. Metouali geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Barakat de bal onder controle te krijgen. Essaaidi rent richting de bal. Essaaidi schiet op doel. Khalid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

39e minuut.
Muatazz speelt de bal door. Ben Slimane rent richting de bal. Metouali rent richting de bal. Ben Slimane verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
El-Talhaoui geeft de bal voor. Zahir controleert de bal met de borst. Atachi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zakroum de bal. Zakroum geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Chamaaia 59%, DEPORTIVO 21 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympique Chamaaia - DEPORTIVO 21 0:0

53e minuut.
Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Abbasi onderschept slim de pass. Barakat is nu in balbezit. Ben Slimane bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Slimane haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Hashimi passt de bal in één keer door. Badra geeft een hoge lob. Hashimi kopt de bal weg. Klungelig pakt Abbasi de bal. Abbasi speelt de bal door.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Daar is Ben Slimane, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Houta is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ben Slimane. Ben Slimane krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Badra geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hashimi met een snelle inworp. Essaaidi is nu in balbezit. Essaaidi draait met de bal, schiet en ... Khalid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympique Chamaaia - DEPORTIVO 21 0:1

65e minuut.
Muatazz is nu in balbezit. Muatazz probeert naar een medespeler te passen. Barakat geeft een hoge lob. Tabet is nu in balbezit. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Nakid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Macharaoui is nu in balbezit. Paal!

81e minuut.
Bargdich zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Barakat is nu in balbezit. Barakat geeft de bal voor. Klungelig pakt Tabet de bal. Tabet haalt uit met een fantastische trap. Nakid bokst de bal weg.

88e minuut.
Barakat heeft problemen om de bal te vangen. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi probeert naar een medespeler te passen. Tabet bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabet schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympique Chamaaia 42%, DEPORTIVO 21 58%.
Olympique Chamaaia - DEPORTIVO 21 0:1