Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
trevdfgfg Raja KoLnA LiHa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
46% Spel op eigen helft 54%
10 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.2 gemiddelde waardering 15.5
zwak Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


22e minuut.
Ettayeb probeert naar een medespeler te passen. El Bouhouni is nu in balbezit. Ghassan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ghassan krijgt een gele kaart.

28e minuut.
Faraj bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj maakt een afschuwelijke overtreding. Faraj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 51%, Raja KoLnA LiHa 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
trevdfgfg - Raja KoLnA LiHa 0:0

51e minuut.
Ettayeb geeft een hoge lob. Bahri probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan haalt uit met een fantastische trap. Karami probeert de bal aan de voet te houden. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Faraj rent richting de bal. Faraj passt de bal zonder na te denken. Ghassan rent richting de bal. Ghassan schiet op doel. Karami probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Elkhalfi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hishami zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jelassi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
trevdfgfg - Raja KoLnA LiHa 0:1

86e minuut.
Fihraoui probeert de bal met de borst te controleren. Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi speelt de bal door. Chiicha is nu in balbezit. Chiicha haalt uit met een fantastische trap. Isami probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: trevdfgfg 42%, Raja KoLnA LiHa 58%.
trevdfgfg - Raja KoLnA LiHa 0:1