Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AC CHaMKaRa racing youssoufia
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
54% Spel op eigen helft 46%
6 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 17.7
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
hopeless Verdedigen poor


5e minuut.
Hakimi speelt de bal door. Mukhtari is nu in balbezit. Mukhtari passt de bal in één keer door. Mrani is nu in balbezit. Mrani haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Metouali speelt de bal door. Mansour rent richting de bal. Elkhateeb is nu in balbezit. Mansour onderschept slim de pass. Mansour haalt uit met een fantastische trap. Berrada bokst de bal weg.

36e minuut.
Hashimi speelt de bal door. Elkhateeb is nu in balbezit. Jaidi is nu in balbezit. Mansour bereikt de bal nog maar net als eerste. Mansour haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CHaMKaRa 52%, racing youssoufia 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC CHaMKaRa - racing youssoufia 0:0

51e minuut.
Elkhateeb is nu in balbezit. Elkhateeb passt de bal in één keer door. El-Soleimani is nu in balbezit. Jaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaidi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Elkhateeb onderschept slim de pass. Mukhtari rent richting de bal. Ghandouri schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Ghandouri krijgt een gele kaart.

62e minuut.
Daar is Mrani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Ghandouri. Mrani is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Elkhateeb zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Yajour kopt de bal weg. Daar is Mrani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mrani draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hashimi. Metouali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Metouali zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Ghassan heeft problemen om de bal te vangen. Mrani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mrani haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
El Makhloufi met een harde bal richting middenveld. Hakimi kopt de bal weg. Mrani kan de bal niet met de borst controleren. Mukhtari bereikt de bal nog maar net als eerste. Mukhtari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AC CHaMKaRa 56%, racing youssoufia 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
AC CHaMKaRa - racing youssoufia 0:0