Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO 21 FAR YouSSouFiA
442 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.7 gemiddelde waardering 16.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


14e minuut.
Klungelig pakt Zakroum de bal. Zakroum geeft een hoge lob. Essaaidi rent richting de bal. Essaaidi haalt uit met een fantastische trap. Roussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO 21 - FAR YouSSouFiA 1:0

19e minuut.
Klungelig pakt Abbasi de bal. Majadi is nu in balbezit. Majadi probeert naar een medespeler te passen. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Metouali probeert naar een medespeler te passen. Rafiqi rent richting de bal. Rafiqi met een sublieme pass. Zayd rent richting de bal. Zayd geeft de bal voor. Nakid probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Zahir met een sublieme pass. Daar is Metouali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Habib-Allah rent richting de bal. Habib-Allah haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Boussaid trapt de bal weg van het doel. Metouali kopt de bal weg. Chamakh probeert de bal aan de voet te houden. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

35e minuut.
Hashimi rent richting de bal. Hashimi geeft een lange en hoge pass. Elabaasi heeft problemen om de bal te vangen. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum draait met de bal, schiet en ... Paal! Klungelig pakt Abbasi de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Essaaidi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Macharaoui komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Ziadi passt de bal zonder na te denken. Houta rent richting de bal. Zayd onderschept slim de pass. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Zayd neemt de hoekschop. Majadi rent richting de bal. Majadi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 37%, FAR YouSSouFiA 63%.
DEPORTIVO 21 - FAR YouSSouFiA 1:0

52e minuut.
Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour speelt de bal door. Majadi kan de bal niet met de borst controleren. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

56e minuut.
Majadi geeft een hoge lob. Zahir bereikt de bal nog maar net als eerste. Zahir passt de bal zonder na te denken. Habib-Allah bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
DEPORTIVO 21 - FAR YouSSouFiA 1:1

69e minuut.
Abbasi speelt de bal door. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum passt de bal in één keer door. Macharaoui is nu in balbezit. Macharaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Atachi geeft een lange en hoge pass. El Arabi probeert de bal aan de voet te houden. Macharaoui rent richting de bal. Macharaoui schiet op doel. Roussi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Boussaid, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO 21 - FAR YouSSouFiA 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 40%, FAR YouSSouFiA 60%.
DEPORTIVO 21 - FAR YouSSouFiA 2:1