Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa Ta99aBa Boumba
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
47% Spel op eigen helft 53%
7 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 19.5
weak Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
weak Verdedigen weak


10e minuut.
Khashab rent richting de bal. Khashab geeft een hoge lob. Bargdich probeert de bal met de borst te controleren. Nizari is nu in balbezit. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Boughamni passt de bal met de wreef. Bohoni rent richting de bal. Khashab tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Khashab krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Bohoni schiet op doel. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Khashab legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fakhr-al-din raakt geblesseerd tijdens het duel. Bohoni neemt de penalty, wat een uithaal! De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

39e minuut.
Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohoni met een sublieme pass. Muatasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatasim haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Ta99aBa 54%, Boumba 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa Ta99aBa - Boumba 0:0

54e minuut.
Kharja is nu in balbezit. Kharja geeft de bal voor. Klungelig pakt Zaki de bal. Manari rent richting de bal. Manari draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Ta99aBa - Boumba 1:0

63e minuut.
Hadioud is nu in balbezit. Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Zaki speelt de bal door. Muatasim bereikt de bal nog maar net als eerste. Muatasim schiet op doel. Rahmani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Ta99aBa 39%, Boumba 61%.
Difaa Ta99aBa - Boumba 1:0