Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
DEPORTIVO 21 pqk
442 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 18.9
unsatisfactory Schieten average
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


7e minuut.
Macharaoui rent richting de bal. El-Kadouri verovert de bal door een tackle van achteren. Drafat legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! El-Kadouri is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ghandour zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Reis met een snelle inworp. Zakroum rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Wahib ... Strafschop! Zakroum is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Macharaoui legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet. De bal vliegt tegen de lat. Macharaoui rent richting de bal. Macharaoui haalt uit met een fantastische trap. Chamakh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

19e minuut.
Abbasi kopt de bal weg. Wahib heeft problemen om de bal te vangen. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum verovert de bal door een tackle van achteren. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Zakroum rent richting de bal. Zakroum geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt El Khalfi de bal. Macharaoui rent richting de bal. Macharaoui haalt uit met een fantastische trap. Chamakh verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Macharaoui is nu in balbezit. Macharaoui haalt uit met een fantastische trap. Chamakh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 49%, pqk 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
DEPORTIVO 21 - pqk 0:0

52e minuut.
Macharaoui geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. El-Kadouri met de inworp. Ghandour is nu in balbezit. Ghandour schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Inworp. Houta met een snelle inworp. Hashimi rent richting de bal. Hashimi geeft een hoge lob. Zakroum krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
DEPORTIVO 21 - pqk 1:0

66e minuut.
Mkadam is nu in balbezit. Mkadam speelt de bal door. Daar is El Khalfi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashimi geeft de bal voor. Paal! Chamakh probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

84e minuut.
Najdi rent richting de bal. Zakroum rent richting de bal. Abbasi rent richting de bal. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Kadouri begaat een overtreding. Houta is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Houta zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Rouissi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Macharaoui is nu in balbezit. Macharaoui draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: DEPORTIVO 21 35%, pqk 65%.
DEPORTIVO 21 - pqk 1:0