Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic Hassani El Jadidi Losers United
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
14 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 20.9
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ghandour zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Askari kan de bal niet met de borst controleren. Askari geeft een hoge lob. Kalali maakt een snoekduik en kopt de bal. Benani maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kalali rent richting de bal. Nisawi rent richting de bal. Nisawi passt de bal zonder na te denken. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali haalt uit met een fantastische trap. Benani probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Kalali is nu in balbezit. Kalali speelt de bal door. Khayri speelt de bal door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Nisawi met een sublieme pass. Khayri rent richting de bal. Khayri passt de bal zonder na te denken. Fadil rent richting de bal. Fadil schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic Hassani El Jadidi - Losers United 1:0

41e minuut.
Hajiwi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi met een sublieme pass. Kalali rent richting de bal. Kalali haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Hassani El Jadidi 54%, Losers United 46%.
Olympic Hassani El Jadidi - Losers United 1:0

57e minuut.
Ghandour probeert naar een medespeler te passen. Nisawi is nu in balbezit. Nisawi passt de bal in één keer door. Kalali is nu in balbezit. Kalali schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Shaariff kopt de bal weg. Daar is Ghandour, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghandour passt de bal in één keer door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil schiet op doel. Bouhouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Khayri rent richting de bal. Khayri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Bouhouni probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic Hassani El Jadidi 48%, Losers United 52%.
Olympic Hassani El Jadidi - Losers United 1:0