Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: fghfcv Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 2854
fghfcv CODM CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
15 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Jomani rent richting de bal. Jomani geeft een hoge lob. Benabderrazak heeft problemen om de bal te vangen. Benabderrazak draait met de bal, schiet en ... Zahir probeert de bal met de borst te controleren.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
El Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fahid verovert de bal door een tackle van achteren. El Khalfi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Khalfi krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Jomani onderschept slim de pass. Jomani speelt de bal door. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - CODM CaSaBLaNCA 1:0

23e minuut.
Qassemi trapt de bal weg. Draiyf kopt de bal weg. El Khalfi is nu in balbezit. Benabderrazak onderschept slim de pass. Benabderrazak schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Majadi heeft problemen om de bal te vangen. Chamakh is nu in balbezit. Draiyf verovert de bal door een tackle van achteren. Majadi rent richting de bal. Majadi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 57%, CODM CaSaBLaNCA 43%.
fghfcv - CODM CaSaBLaNCA 1:0

57e minuut.
Fahid geeft de bal voor. Jomani is nu in balbezit. Jomani passt de bal met de wreef. Daar is Alaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Benabderrazak is nu in balbezit. Khouribgi is nu in balbezit. Benabderrazak onderschept slim de pass. Benabderrazak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - CODM CaSaBLaNCA 2:0

73e minuut.
Inworp. Fahid met een snelle inworp. Khouribgi rent richting de bal. Alaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Alaoui schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Bergdich probeert wanhopig de bal te grijpen. Benabderrazak is nu in balbezit. Benabderrazak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - CODM CaSaBLaNCA 3:0

88e minuut.
Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi geeft een hoge lob. Klungelig pakt Khouribgi de bal. Alaoui is nu in balbezit. Alaoui schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 42%, CODM CaSaBLaNCA 58%.
fghfcv - CODM CaSaBLaNCA 3:0