Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC West Lions Mabina
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
53% Spel op eigen helft 47%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 18
waardeloos Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


37e minuut.
Mellili met de inworp. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi met een sublieme pass. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib draait met de bal, schiet en ... Paal!
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Mellili is nu in balbezit. Mellili geeft een lange en hoge pass. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Zniti kan de bal niet met de borst controleren. Zniti schiet op doel. Qassemi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Lions 58%, Mabina 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC West Lions - Mabina 0:0

47e minuut.
Mellili heeft problemen om de bal te vangen. Mellili probeert naar een medespeler te passen. Ghalib is nu in balbezit. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
Mellili verovert de bal door een tackle van achteren. Mellili met een sublieme pass. Attayer bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib is nu in balbezit. Ghalib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi met een sublieme pass. Haddadi rent richting de bal. Zniti is nu in balbezit. Zniti draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mellili met een sublieme pass. Attayer rent richting de bal. Attayer passt de bal met de wreef. Ghalib rent richting de bal. Ghalib schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Benmbarek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Assaidi heeft problemen om de bal te vangen. El-Soleimani rent richting de bal. El-Soleimani geeft de bal voor. Qassemi bokst de bal weg. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC West Lions - Mabina 0:1

73e minuut.
Attayer rent richting de bal. Attayer met een sublieme pass. Tabet speelt de bal door. Ghalib rent richting de bal. Ghalib schiet op doel. Rahmani verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ghalib bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC West Lions - Mabina 1:1

81e minuut.
Ziadi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Ibrahimi met een snelle inworp. Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasemi geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Benmbarek rent richting de bal. Benmbarek geeft een lange en hoge pass. Assaidi kopt de bal weg. Zniti is nu in balbezit. Zniti haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Qassemi speelt de bal door. Mellili kopt de bal weg. Zniti rent richting de bal. Zniti draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Attayer onderschept slim de pass. Attayer passt de bal zonder na te denken. Ghalib rent richting de bal. Ghalib schiet op doel. Rahmani bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC West Lions 48%, Mabina 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC West Lions - Mabina 1:1