Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moghreb KoLnA LiHa Losers United
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 21.1
unsatisfactory Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


9e minuut.
Jelassi geeft een hoge lob. Qassemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Kalali krijgt een gele kaart.

19e minuut.
Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbark probeert naar een medespeler te passen. Ghandour met een sublieme pass. Qassemi rent richting de bal. Qassemi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Ghandour bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghandour geeft de bal voor. Kalali rent richting de bal. Kalali draait met de bal, schiet en ... Drafat werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Mustafawi geeft een hoge lob. Qassemi is nu in balbezit. Met opzet legt Jamali zijn tegenspeler op de grond. Qassemi roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Qassemi kan niet meer verder spelen. Fakhr-al-din komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 46%, Losers United 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Moghreb KoLnA LiHa - Losers United 0:0

53e minuut.
El-Akil met een sublieme pass. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Wahib. Wahib krijgt een gele kaart. Kalali is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kalali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Hamidaoui de bal. Nisawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nisawi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - Losers United 0:1

57e minuut.
Klungelig pakt El-Kadouri de bal. Benmbark bereikt de bal nog maar net als eerste. Benmbark passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Kalali de bal. Kalali haalt uit met een fantastische trap. Drafat bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kalali is nu in balbezit. Hadraf bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalali onderschept slim de pass. Kalali draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb KoLnA LiHa - Losers United 0:2

68e minuut.
Mustafawi passt de bal in één keer door. Ismaili rent richting de bal. Ismaili passt de bal met de wreef. Jamali rent richting de bal. Jamali draait met de bal, schiet en ... Bouhouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. El-Kadouri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

71e minuut.
Klungelig pakt Nisawi de bal. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi is nu in balbezit. Nisawi onderschept slim de pass. Nisawi haalt uit met een fantastische trap. Drafat probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

83e minuut.
Mustafawi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. El-Akil bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Akil geeft de bal voor. Askari rent richting de bal. Askari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mustafawi met een sublieme pass. Fakhr-al-din is nu in balbezit. Fakhr-al-din schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb KoLnA LiHa 46%, Losers United 54%.
Moghreb KoLnA LiHa - Losers United 0:2