Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
real dragon Olympic Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 7
5 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 18.7
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Hajiwi probeert de bal met de borst te controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Benabderrazak. Hajiwi is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Hajiwi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Mazini rent richting de bal. Mazini passt de bal in één keer door. Fadil is nu in balbezit. Fadil schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

42e minuut.
Hermach geeft een hoge lob. Mazini met een sublieme pass. Klungelig pakt Bahja de bal. Fadil is nu in balbezit. Fadil draait met de bal, schiet en ... Hamidaoui kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real dragon 62%, Olympic Hassani El Jadidi 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
real dragon - Olympic Hassani El Jadidi 0:0

49e minuut.
Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Hajiwi verovert de bal door een tackle van achteren. Hajiwi geeft de bal voor. Khayri rent richting de bal. Khayri geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
real dragon - Olympic Hassani El Jadidi 0:1

60e minuut.
Chedli geeft de bal voor. Chakir rent richting de bal. Benabderrazak begaat een overtreding. Benabderrazak krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Hajiwi speelt de bal door. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Rouissi rent richting de bal. Benabderrazak verovert de bal door een tackle van achteren. Benabderrazak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Hadrioui is nu in balbezit. Shaariff verovert de bal door een tackle van achteren. Shaariff speelt de bal door. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadil haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Shaariff met een sublieme pass. Fadil bereikt de bal nog maar net als eerste. Imam maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Imam naar de kleedkamers voor een vroege douche.

77e minuut.
Khayri rent richting de bal. Khayri met een sublieme pass. Hajiwi speelt de bal door. Rouissi is nu in balbezit. Rouissi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

84e minuut.
Ouhssine rent richting de bal. Ouhssine passt de bal in één keer door. Chakir rent richting de bal. Benabderrazak verovert de bal door een tackle van achteren. Benabderrazak draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
El Khalifa controleert de bal met de borst. Rouissi bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi verovert de bal door een tackle van achteren. Benabderrazak rent richting de bal. Benabderrazak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: real dragon 54%, Olympic Hassani El Jadidi 46%.
real dragon - Olympic Hassani El Jadidi 0:1