Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-30 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: fghfcv Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2756
fghfcv Mabina
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 16
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


4e minuut.
Nasri is nu in balbezit. Nasri geeft de bal voor. Klungelig pakt Yusufi de bal. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti haalt uit met een fantastische trap. Ibrahimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Alaoui kan de bal niet met de borst controleren. Nasri rent richting de bal. Alaoui onderschept slim de pass. Benabderrazak bereikt de bal nog maar net als eerste. Benabderrazak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui probeert naar een medespeler te passen. Draiyf is nu in balbezit. Draiyf draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Qasemi de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir rent richting de bal. Sabir probeert naar een medespeler te passen. Daar is Zniti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniti schiet op doel. Ibrahimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

35e minuut.
Ibrahimi is nu in balbezit. Sellimi begaat een overtreding. Ibrahimi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ibrahimi zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Boughamni de bal. Paal!
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Ibrahimi neemt de hoekschop. De bal vliegt tegen de lat.

40e minuut.
Sabir geeft een lange en hoge pass. El-Soleimani heeft problemen om de bal te vangen. El-Soleimani passt de bal in één keer door. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Mabina 0:1

44e minuut.
El-Soleimani geeft een hoge lob. Zniti maakt een snoekduik en kopt de bal. Naaim probeert de bal met de borst te controleren. Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 62%, Mabina 38%.
fghfcv - Mabina 0:1

61e minuut.
Nasri met een sublieme pass. Qasemi rent richting de bal. Draiyf tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Draiyf krijgt een gele kaart. Qasemi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Qasemi kan niet meer verder spelen. Nafti komt het veld opgelopen.

73e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ibrahimi met een snelle inworp. Nafti speelt de bal door. Sabir heeft problemen om de bal te vangen. Sabir schiet op doel. De bal raakt de paal. Ibrahimi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fghfcv - Mabina 0:2

78e minuut.
Tazi kopt de bal weg. Nafti bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafti passt de bal zonder na te denken. Zniti is nu in balbezit. Zniti draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Boughamni verovert de bal door een tackle van achteren. Boughamni passt de bal in één keer door. Daar is Sabir, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fghfcv 57%, Mabina 43%.
fghfcv - Mabina 0:2