Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Union Sport Agadir itihad Al youssoufia
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.7 gemiddelde waardering 15.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Daar is Askari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ghandour rent richting de bal. Ghandour passt de bal met de wreef. Fekih rent richting de bal. Fekih draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
El-Talhaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Askari rent richting de bal. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih haalt uit met een fantastische trap. El Makhloufi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Union Sport Agadir - itihad Al youssoufia 0:1

28e minuut.
El Arabi is nu in balbezit. Askari bereikt de bal nog maar net als eerste. El Arabi rent richting de bal. El-Talhaoui verovert de bal door een tackle van achteren. El-Talhaoui draait met de bal, schiet en ... El Makhloufi verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
El-Talhaoui onderschept slim de pass. Fekih rent richting de bal. El Arabi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fekih verovert de bal door een tackle van achteren. Fekih schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Union Sport Agadir 52%, itihad Al youssoufia 48%.
Club Union Sport Agadir - itihad Al youssoufia 0:1

88e minuut.
Raifi is nu in balbezit. Wahib is nu in balbezit. Raifi onderschept slim de pass. Balhanda rent richting de bal. Balhanda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Union Sport Agadir 55%, itihad Al youssoufia 45%.
Club Union Sport Agadir - itihad Al youssoufia 0:1