Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Losers United Olympic MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 13
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.1 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
Mahimar probeert naar een medespeler te passen. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi schiet op doel. Na een snelle pass probeert Jamali de bal onder controle te krijgen. Bouhouni probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:1

13e minuut.
Messi Lmaghrib kopt de bal weg. Inworp. Qasimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jalmasani rent richting de bal. Jalmasani geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Kamali met een sublieme pass. Mahimar bereikt de bal nog maar net als eerste. Mahimar passt de bal in één keer door. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ... Bouhouni verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. El Ahmadi is nu in balbezit. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Mahimar rent richting de bal. Mahimar passt de bal in één keer door. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ... Bouhouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:2

40e minuut.
Sassi geeft een lange en hoge pass. Jamali probeert de bal met de borst te controleren. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. Bouhouni maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:3

42e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui geeft de bal voor. Rahmani kopt de bal weg. Mahimar probeert de bal aan de voet te houden. Mahimar schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losers United 61%, Olympic MaRRaKeCH 39%.
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:3

54e minuut.
Jamali heeft problemen om de bal te vangen. Jamali geeft de bal voor. Alaoui kopt de bal weg. Mahimar rent richting de bal. Mahimar haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:4

60e minuut.
Messi Lmaghrib onderschept slim de pass. Kamali is nu in balbezit. Kamali passt de bal in één keer door. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi schiet op doel. De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Kamali rent richting de bal. Kamali met een sublieme pass. Messi Lmaghrib is nu in balbezit. Nisawi verovert de bal door een tackle van achteren. Nisawi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
El Ahmadi verovert de bal door een tackle van achteren. Mahimar is nu in balbezit. Ghandour rent richting de bal. Mahimar is nu in balbezit. Mahimar draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Losers United 39%, Olympic MaRRaKeCH 61%.
Losers United - Olympic MaRRaKeCH 0:4