Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-07-07 21:31
  • Competitiewedstrijd: Botola D2.03
  • Stadion: Mabina Arena
  • Weer: heavy clouds
    shower
  • Toeschouwers: 2964
Mabina IMG
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
57% Spel op eigen helft 43%
14 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 18.8
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Benmbarek geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jelassi met de inworp. Manari heeft problemen om de bal te vangen. Manari geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jelassi onderschept slim de pass. Jelassi passt de bal met de wreef. Mellili rent richting de bal. Mellili draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - IMG 0:1

12e minuut.
Benabdellah geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Soleimani met een snelle inworp. Sabir bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabir haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Daar is Jaidi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Benabdellah bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti verovert de bal door een tackle van achteren. Zniti haalt uit met een fantastische trap. Hamdaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Qasemi passt de bal in één keer door. El-Soleimani geeft een hoge lob. Zniti bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti draait met de bal, schiet en ... Hamdaoui bokst de bal weg.

25e minuut.
Sabir geeft een hoge lob. Zakri bereikt de bal nog maar net als eerste. Zniti is nu in balbezit. Qasemi is nu in balbezit. Qasemi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Rafiqi geeft een hoge lob. Khatoui rent richting de bal. Met opzet legt Mellili zijn tegenspeler op de grond. Mellili krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Benabdellah onderschept slim de pass. Nasri rent richting de bal. Nasri passt de bal met de wreef. Zniti rent richting de bal. Zniti draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Zniti krijgt zijn hoofd ertegen. Jaidi heeft problemen om de bal te vangen. Zniti rent richting de bal. Zniti schiet op doel. Hamdaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Mabina - IMG 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 61%, IMG 39%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Mabina - IMG 1:1

57e minuut.
Qasemi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mellili verovert de bal door een tackle van achteren. Manari rent richting de bal. Mellili rent richting de bal. Mellili haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mabina - IMG 1:2

73e minuut.
Nasri passt de bal met de wreef. El-Soleimani bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Soleimani geeft een lange en hoge pass. Qasemi is nu in balbezit. Qasemi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
El-Soleimani met een sublieme pass. Benabdellah is nu in balbezit. Sabir tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Sabir krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mabina 54%, IMG 46%.
Mabina - IMG 1:2