Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja AGaDiR LIONSGOK10
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 19.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen slecht


6e minuut.
El-Talhaoui is nu in balbezit. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi speelt de bal door. Fadlaoui is nu in balbezit. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Atachi trapt de bal weg. Khashab rent richting de bal. Sarout begaat een overtreding. Sarout krijgt een gele kaart. Khashab is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Khashab zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fadlaoui springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Atocha speelt de bal door. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi met een sublieme pass. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - LIONSGOK10 0:1

14e minuut.
Klungelig pakt Omari de bal. Omari geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Fadlaoui de bal onder controle te krijgen. Fadlaoui draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - LIONSGOK10 0:2

15e minuut.
Fadlaoui passt de bal met de wreef. Kadioui is nu in balbezit. Elkhateeb verovert de bal door een tackle van achteren. Klungelig pakt Elkhateeb de bal. Elkhateeb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - LIONSGOK10 1:2

32e minuut.
Omari geeft een lange en hoge pass. Elkhalfi is nu in balbezit. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Belbajid kopt de bal weg. Omari is nu in balbezit. Elkhateeb schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Elkhateeb krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Chamali geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Houta met de inworp. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 55%, LIONSGOK10 45%.
Raja AGaDiR - LIONSGOK10 1:2

61e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi verovert de bal door een tackle van achteren. Fadlaoui rent richting de bal. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Elkhalfi met een sublieme pass. Benachour bereikt de bal nog maar net als eerste. Benachour passt de bal met de wreef. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 56%, LIONSGOK10 44%.
Raja AGaDiR - LIONSGOK10 1:2