Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa Hassani El Jadidi Difaa Chamaaia
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
37% Spel op eigen helft 63%
17 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 14.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
El Arabi geeft een lange en hoge pass. Hadioui is nu in balbezit. Hadioui passt de bal met de wreef. Daar is Kantari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantari draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Ettayeb met een sublieme pass. Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Habib-Allah rent richting de bal. Kantari onderschept slim de pass. Kantari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Zerrouki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari onderschept slim de pass. Kantari passt de bal met de wreef. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantari rent richting de bal. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakroum schiet op doel. Hanzali maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 1:0

24e minuut.
Kantari probeert naar een medespeler te passen. Zakroum bereikt de bal nog maar net als eerste. Sharif begaat een overtreding. Sharif krijgt een gele kaart.

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chiicha met een snelle inworp. Zerrouki rent richting de bal. Kantari verovert de bal door een tackle van achteren. Kantari schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Sharif rent richting de bal. Lamyaghri verovert de bal door een tackle van achteren. Lamyaghri speelt de bal door. Zakroum rent richting de bal. Zakroum draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Sharif bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamyaghri onderschept slim de pass. Lamyaghri met een sublieme pass. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum schiet op doel. Hanzali kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 40%, Difaa Chamaaia 60%.
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 2:0

75e minuut.
Kantari verovert de bal door een tackle van achteren. Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadioui probeert naar een medespeler te passen. Zakroum rent richting de bal. Zakroum schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 34%, Difaa Chamaaia 66%.
Difaa Hassani El Jadidi - Difaa Chamaaia 2:0