Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja MoHaMMeDiA Olympique YouYou
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
63% Spel op eigen helft 37%
7 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 4
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
13.5 gemiddelde waardering 16.9
waardeloos Schieten hopeloos
waardeloos Passen zwak
tragisch Verdedigen hopeloos


5e minuut.
Nadimi trapt de bal weg van het doel. Radwani rent richting de bal. Shaloufa begaat een overtreding. Shaloufa krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Atachi geeft een lange en hoge pass. Kalali bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fouhami. Fouhami krijgt een gele kaart.

13e minuut.
Nahimi rent richting de bal. Atachi rent richting de bal. Nahimi begaat een overtreding. Nahimi krijgt een gele kaart.

17e minuut.
Doukali geeft een hoge lob. Fouhami rent richting de bal. Fouhami passt de bal zonder na te denken. Ziadi is nu in balbezit. Ziadi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Doukali is nu in balbezit. Nahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Barrada is nu in balbezit. Nahimi onderschept slim de pass. Nahimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Nahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Doukali is nu in balbezit. Nahimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nahimi krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MoHaMMeDiA 75%, Olympique YouYou 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja MoHaMMeDiA - Olympique YouYou 0:0

58e minuut.
Hadioui rent richting de bal. Hadioui passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Jafari de bal. Assaidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Assaidi draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

62e minuut.
Shaloufa passt de bal zonder na te denken. Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Chamali. Chamali krijgt een gele kaart. Ettayebi wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Ettayebi kan niet meer verder spelen. Bargdich komt het veld opgelopen. Radwani komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Radwani kopt de bal weg. Bargdich heeft problemen om de bal te vangen. Ziadi is nu in balbezit. Bargdich is nu in balbezit. Bargdich draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MoHaMMeDiA 51%, Olympique YouYou 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja MoHaMMeDiA - Olympique YouYou 0:0