Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club CHaMKaRa Chabab Chamaaia
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
44% Spel op eigen helft 56%
4 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 15.1
zwak Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


4e minuut.
El Khalifa met een sublieme pass. Boussaid is nu in balbezit. Balhanda maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Balhanda naar de kleedkamers voor een vroege douche. Boussaid is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. El Khalifa neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Daar is Chamakh, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Berrada is nu in balbezit. Chamakh tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chamakh krijgt een gele kaart.

9e minuut.
Hamadi passt de bal met de wreef. Essaaidi rent richting de bal. Essaaidi met een sublieme pass. Maradona-Lmaghrib is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hamadi bereikt de bal nog maar net als eerste. Askri onderschept slim de pass. Askri probeert naar een medespeler te passen. Boussaid rent richting de bal. Boussaid haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Chamakh is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib passt de bal zonder na te denken. Chamakh is nu in balbezit. Chamakh schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
El Khalifa rent richting de bal. Nakid bereikt de bal nog maar net als eerste. Nakid passt de bal zonder na te denken. Boussaid rent richting de bal. Boussaid draait met de bal, schiet en ... Belbajid kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Club CHaMKaRa - Chabab Chamaaia 1:0

28e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Essaaidi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamakh rent richting de bal. Chamakh geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Berrada de bal onder controle te krijgen. Majadi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club CHaMKaRa 53%, Chabab Chamaaia 47%.
Club CHaMKaRa - Chabab Chamaaia 1:0

64e minuut.
Houmssi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Hammoudi komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Essaaidi met een snelle inworp. Chamakh rent richting de bal. Chamakh draait met de bal, schiet en ... Maradona-Lmaghrib heeft problemen om de bal te vangen. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Berrada rent richting de bal. Chamakh onderschept slim de pass. Chamakh passt de bal zonder na te denken. Maradona-Lmaghrib rent richting de bal. Maradona-Lmaghrib haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club CHaMKaRa 34%, Chabab Chamaaia 66%.
Club CHaMKaRa - Chabab Chamaaia 1:0