Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Difaa Hassani El Jadidi Raja MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
42% Spel op eigen helft 58%
7 Doelpogingen 5
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 16.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Hafidi geeft de bal voor. Klungelig pakt Fakhri de bal. Rais verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri is nu in balbezit. Fakhri schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 50%, Raja MaRRaKeCH 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Difaa Hassani El Jadidi - Raja MaRRaKeCH 0:0

53e minuut.
Hadioui geeft een hoge lob. Daar is Rozini, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zakroum rent richting de bal. Kantari is nu in balbezit. Kantari schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
El Assoudi passt de bal met de wreef. Hadioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Hadioui geeft de bal voor. Zakroum rent richting de bal. Zakroum haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Daar is Kantari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantari passt de bal in één keer door. Zakroum is nu in balbezit. Zakroum haalt uit met een fantastische trap. Rozini probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

84e minuut.
Hafidi speelt de bal door. Klungelig pakt El Assoudi de bal. El Assoudi passt de bal in één keer door. Maliki rent richting de bal. Maliki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Difaa Hassani El Jadidi - Raja MaRRaKeCH 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Difaa Hassani El Jadidi 35%, Raja MaRRaKeCH 65%.
Difaa Hassani El Jadidi - Raja MaRRaKeCH 0:1