Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja AGaDiR Moghreb KoLnA LiHa
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.2 gemiddelde waardering 17.5
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Belbajid speelt de bal door. Elkhateeb is nu in balbezit. Mustafawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb verovert de bal door een tackle van achteren. Elkhateeb haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Drkawi is nu in balbezit. Sarout onderschept slim de pass. Sarout passt de bal met de wreef. Elkhateeb is nu in balbezit. Elkhateeb draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Klungelig pakt Raifi de bal. Khayrat bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi verovert de bal door een tackle van achteren. Raifi draait met de bal, schiet en ... Atachi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Benachour rent richting de bal. Benachour geeft een lange en hoge pass. Inworp. Chedli zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drkawi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Belbajid passt de bal zonder na te denken. Tazi is nu in balbezit. Elkhateeb onderschept slim de pass. Elkhateeb schiet op doel. Ait Lahcen probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 1:0

19e minuut.
Sellimi geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Thabet zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Belbajid is nu in balbezit. Belbajid schiet op doel. Ait Lahcen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 2:0

37e minuut.
Elkhateeb schiet op doel. Na een snelle pass probeert Tazi de bal onder controle te krijgen. Thabet is nu in balbezit. Thabet draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 3:0

40e minuut.
Boughamni rent richting de bal. Tazi onderschept slim de pass. Tazi probeert naar een medespeler te passen. Elkhateeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhateeb draait met de bal, schiet en ... Ait Lahcen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ait Lahcen met een sublieme pass. Sarout is nu in balbezit. Drkawi verovert de bal door een tackle van achteren. Drkawi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 49%, Moghreb KoLnA LiHa 51%.
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 3:0

59e minuut.
Kadioui geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sarout met de inworp. Klungelig pakt Zerrouki de bal. Zerrouki geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Bouhouni kopt de bal weg. Daar is Chamali, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Raifi bereikt de bal nog maar net als eerste. Raifi schiet op doel. Atachi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 3:1

68e minuut.
Sarout passt de bal zonder na te denken. Drkawi met een sublieme pass. Raifi rent richting de bal. Drkawi bereikt de bal nog maar net als eerste. Drkawi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 3:2

73e minuut.
Habib-Allah geeft een lange en hoge pass. Inworp. El-Talhaoui met een snelle inworp. Zerrouki kan de bal niet met de borst controleren. Zerrouki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja AGaDiR 65%, Moghreb KoLnA LiHa 35%.
Raja AGaDiR - Moghreb KoLnA LiHa 3:2