Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
LIONSGOK10 Inter AGaDiR
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.2 gemiddelde waardering 17.8
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
zwak Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Yajour bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi passt de bal in één keer door. Kamali rent richting de bal. Kamali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

8e minuut.
Elkhalfi rent richting de bal. Elkhalfi probeert naar een medespeler te passen. Askari rent richting de bal. Fadlaoui onderschept slim de pass. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Houta is nu in balbezit. Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Zaki probeert naar een medespeler te passen. Kamali rent richting de bal. Kamali draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Atocha speelt de bal door. Askari geeft een lange en hoge pass. Berrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali rent richting de bal. Kamali schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSGOK10 58%, Inter AGaDiR 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
LIONSGOK10 - Inter AGaDiR 0:0

61e minuut.
Yusufi rent richting de bal. Yusufi speelt de bal door. Yajour rent richting de bal. Kamali onderschept slim de pass. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Houta geeft een lange en hoge pass. Hadioui is nu in balbezit. Fadlaoui onderschept slim de pass. Fadlaoui draait met de bal, schiet en ... El Assali werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
LIONSGOK10 - Inter AGaDiR 1:0

71e minuut.
Daar is Kaibous, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jelassi verovert de bal door een tackle van achteren. Jelassi passt de bal met de wreef. Kamali is nu in balbezit. Kamali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: LIONSGOK10 57%, Inter AGaDiR 43%.
LIONSGOK10 - Inter AGaDiR 1:0