Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja MaRRaKeCH Difaa Chamaaia
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 14.9
poor Schieten poor
poor Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


1e minuut.
El Arabi geeft een lange en hoge pass. El Assoudi kopt de bal weg. Daar is Habib-Allah, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maliki is nu in balbezit. Maliki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
El-Soleimani probeert de bal aan de voet te houden. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi draait met de bal, schiet en ... El-Talib springt en kopt de bal. Klungelig pakt Hishami de bal. Paal!

24e minuut.
El Assoudi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benhalima komt het veld opgelopen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Maliki neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja MaRRaKeCH - Difaa Chamaaia 1:0

41e minuut.
Benhalima passt de bal zonder na te denken. Fakhri rent richting de bal. Maliki bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MaRRaKeCH 52%, Difaa Chamaaia 48%.
Raja MaRRaKeCH - Difaa Chamaaia 1:0

47e minuut.
Jomani bereikt de bal nog maar net als eerste. Benhalima verovert de bal door een tackle van achteren. Messi Lmaghrib rent richting de bal. Ettayeb bereikt de bal nog maar net als eerste. Ettayeb haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Roussi onderschept slim de pass. Roussi geeft een lange en hoge pass. Daar is Hishami, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
Maliki verovert de bal door een tackle van achteren. Hishami is nu in balbezit. Maliki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Maliki krijgt een gele kaart.

70e minuut.
El Arabi probeert naar een medespeler te passen. Inworp. Benhalima met een snelle inworp. Roussi bereikt de bal nog maar net als eerste. Roussi geeft de bal voor. Hanzali probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

74e minuut.
Jomani is nu in balbezit. Rozini rent richting de bal. Jomani onderschept slim de pass. Jomani haalt uit met een fantastische trap. Taarabt probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja MaRRaKeCH - Difaa Chamaaia 1:1

86e minuut.
Hishami kan de bal niet met de borst controleren. Hishami passt de bal zonder na te denken. Sharif heeft problemen om de bal te vangen. El-Talib bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talib geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MaRRaKeCH 50%, Difaa Chamaaia 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Raja MaRRaKeCH - Difaa Chamaaia 1:1