Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja MoHaMMeDiA Chabab Chamaaia
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.5 gemiddelde waardering 15.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
tragisch Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Radwani rent richting de bal. Chamakh verovert de bal door een tackle van achteren. Doukali bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh onderschept slim de pass. Chamakh draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Ettayebi bereikt de bal nog maar net als eerste. Balhanda onderschept slim de pass. Balhanda met een sublieme pass. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradona-Lmaghrib draait met de bal, schiet en ... Nadimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Hafidi geeft een hoge lob. Inworp. Fouhami met een snelle inworp. Ettayebi is nu in balbezit. Ettayebi draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Hafidi de bal. Belbajid bokst de bal weg.

35e minuut.
Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh is nu in balbezit. Maradona-Lmaghrib bereikt de bal nog maar net als eerste. Chamakh rent richting de bal. Chamakh haalt uit met een fantastische trap. Nadimi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

38e minuut.
Ramadan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chamakh rent richting de bal. Wat een zware overtreding van Doukali ... Strafschop! Doukali krijgt een gele kaart. Chamakh raakt geblesseerd tijdens het duel. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Chamakh neemt zijn aanloop. Nadimi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja MoHaMMeDiA - Chabab Chamaaia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MoHaMMeDiA 67%, Chabab Chamaaia 33%.
Raja MoHaMMeDiA - Chabab Chamaaia 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja MoHaMMeDiA 56%, Chabab Chamaaia 44%.
Raja MoHaMMeDiA - Chabab Chamaaia 0:1