Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wydad MoHaMMeDiA LIONSGOK10
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
2 Doelpogingen 11
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 19.6
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen weak


16e minuut.
Musa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Yajour is nu in balbezit. Yajour passt de bal in één keer door. Manari rent richting de bal. Manari draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad MoHaMMeDiA - LIONSGOK10 1:0

22e minuut.
Atocha probeert naar een medespeler te passen. Elkhalfi heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi passt de bal met de wreef. Daar is Fadlaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlaoui draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Hermach trapt de bal weg van het doel. Yusufi kopt de bal weg. Elkhalfi probeert de bal aan de voet te houden. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Benani met een harde bal richting middenveld. Musa heeft problemen om de bal te vangen. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi haalt uit met een fantastische trap. Fathi werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wydad MoHaMMeDiA - LIONSGOK10 1:1

32e minuut.
Wajih is nu in balbezit. Yusufi is nu in balbezit. Manari begaat een overtreding. Manari krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Fathi speelt de bal door. Bouhouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bouhouni passt de bal in één keer door. Manari rent richting de bal. Manari draait met de bal, schiet en ... Zwiwn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Mellili probeert naar een medespeler te passen. Manari is nu in balbezit. Yajour maakt een afschuwelijke overtreding. Yajour krijgt een gele kaart.

38e minuut.
Fehim bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi passt de bal zonder na te denken. Fadlaoui is nu in balbezit. Fadlaoui schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad MoHaMMeDiA - LIONSGOK10 1:2

41e minuut.
Houta is nu in balbezit. Houta passt de bal met de wreef. Daar is Benani, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fadlaoui is nu in balbezit. Fadlaoui draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad MoHaMMeDiA 64%, LIONSGOK10 36%.
Wydad MoHaMMeDiA - LIONSGOK10 1:2

70e minuut.
Moujtahid bereikt de bal nog maar net als eerste. Moujtahid geeft een hoge lob. Houta kopt de bal weg. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad MoHaMMeDiA 58%, LIONSGOK10 42%.
Wydad MoHaMMeDiA - LIONSGOK10 1:2