Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wydad Club Athletic auxerre FC
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
13 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 21.6
slecht Schieten slecht
zwak Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


3e minuut.
Khaiari passt de bal zonder na te denken. Khayri rent richting de bal. Khayri passt de bal met de wreef. Ibrahimi rent richting de bal. Ibrahimi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad Club Athletic - auxerre FC 1:0

6e minuut.
El Gharib kopt de bal weg. Fadlaoui heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahimi is nu in balbezit. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Ibrahimi rent richting de bal. Ibrahimi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad Club Athletic - auxerre FC 2:0

22e minuut.
Hammoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi geeft een lange en hoge pass. Boumijel kopt de bal weg. Chakir rent richting de bal. Chakir haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Benhalima heeft problemen om de bal te vangen. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fadlaoui is nu in balbezit. Ibrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahimi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Fathi bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir onderschept slim de pass. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir verovert de bal door een tackle van achteren. Chakir draait met de bal, schiet en ... Hadraf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Khaiari bereikt de bal nog maar net als eerste. Khaiari met een sublieme pass. Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Alami geeft een hoge lob. El-Talbi krijgt zijn hoofd ertegen. Hadraf probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad Club Athletic 50%, auxerre FC 50%.
Wydad Club Athletic - auxerre FC 2:0

49e minuut.
Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghalib onderschept slim de pass. Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Ibrahimi rent richting de bal. Ibrahimi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad Club Athletic - auxerre FC 3:0

54e minuut.
Benhalima bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri passt de bal in één keer door. Ibrahimi is nu in balbezit. Ibrahimi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad Club Athletic - auxerre FC 4:0

59e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Chakir verovert de bal door een tackle van achteren. Hamzawi legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Hamzawi krijgt een gele kaart. Chakir is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chakir neemt een korte aanloop naar de penalty stip. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

66e minuut.
Majdi met een sublieme pass. Hammoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hammoudi passt de bal in één keer door. El-Talbi heeft problemen om de bal te vangen. El-Talbi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalilo is nu in balbezit. Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri schiet op doel. Hadraf probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Fadlaoui geeft een hoge lob. El-Talbi rent richting de bal. Hammoudi schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Hammoudi moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Hammoudi schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad Club Athletic 51%, auxerre FC 49%.
Wydad Club Athletic - auxerre FC 4:0