Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Moghreb MaRRaKeCH CODM YouSSouFiA
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
55% Spel op eigen helft 45%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 19.5
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen weak


2e minuut.
Hadioui heeft problemen om de bal te vangen. Hadioui passt de bal zonder na te denken. Sabri bereikt de bal nog maar net als eerste. Sabri passt de bal zonder na te denken. Ismaili bereikt de bal nog maar net als eerste. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ismaili rent richting de bal. Ismaili schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Moghreb MaRRaKeCH - CODM YouSSouFiA 1:0

27e minuut.
Lahnichi rent richting de bal. Kamali rent richting de bal. Lahnichi is nu in balbezit. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb MaRRaKeCH 56%, CODM YouSSouFiA 44%.
Moghreb MaRRaKeCH - CODM YouSSouFiA 1:0

50e minuut.
Lahnichi geeft de bal voor. Sellimi is nu in balbezit. Sellimi speelt de bal door. Kamali is nu in balbezit. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Khayrat rent richting de bal. Khayrat passt de bal zonder na te denken. Ismaili rent richting de bal. Sabri is nu in balbezit. Sabri draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

64e minuut.
Hafidi is nu in balbezit. Hafidi geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hadioui met een snelle inworp. Sabri geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Khayrat is nu in balbezit. Khayrat passt de bal met de wreef. Na een snelle pass probeert Ettayebi de bal onder controle te krijgen. Lahnichi rent richting de bal. Lahnichi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Moghreb MaRRaKeCH 53%, CODM YouSSouFiA 47%.
Moghreb MaRRaKeCH - CODM YouSSouFiA 1:0