Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olympic CaSaBLaNCA auxerre FC
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
5 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 21.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Alami probeert naar een medespeler te passen. Elkhalfi rent richting de bal. Alami maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Alami naar de kleedkamers voor een vroege douche.

18e minuut.
Kaddioui geeft de bal voor. Houta kopt de bal weg. Macharaoui heeft problemen om de bal te vangen. Houta is nu in balbezit. Houta draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic CaSaBLaNCA 49%, auxerre FC 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic CaSaBLaNCA - auxerre FC 0:0

51e minuut.
Boumijel geeft de bal voor. Jomaoui kopt de bal weg. Klungelig pakt Rozini de bal. Benabdellah is nu in balbezit. Benabdellah haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Elkhalfi met een sublieme pass. Houta rent richting de bal. Macharaoui rent richting de bal. Houta is nu in balbezit. Houta schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El Arabi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta haalt uit met een fantastische trap. Hadraf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olympic CaSaBLaNCA - auxerre FC 1:0

82e minuut.
Rozini bereikt de bal nog maar net als eerste. Majdi verovert de bal door een tackle van achteren. Majdi probeert naar een medespeler te passen. El-Talbi rent richting de bal. El-Talbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olympic CaSaBLaNCA - auxerre FC 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olympic CaSaBLaNCA 45%, auxerre FC 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olympic CaSaBLaNCA - auxerre FC 1:1