Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wydad Club Athletic Olympic CaSaBLaNCA
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
55% Spel op eigen helft 45%
13 Doelpogingen 12
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
average Passen weak
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


7e minuut.
Ghalib probeert naar een medespeler te passen. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri probeert naar een medespeler te passen. Ibrahimi is nu in balbezit. Ibrahimi haalt uit met een fantastische trap. Majdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Khayri geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. El Gharib maakt een snoekduik en kopt de bal. Nizari kopt de bal weg. Majdi kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ibrahimi de bal. Majdi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wydad Club Athletic - Olympic CaSaBLaNCA 1:0

11e minuut.
Ibrahimi draait met de bal, schiet en ... Jomaoui probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kaddioui bereikt de bal nog maar net als eerste. Ibrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahimi draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

27e minuut.
El Gharib speelt de bal door. Ibrahimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi rent richting de bal. Ibrahimi verovert de bal door een tackle van achteren. Ibrahimi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
El Gharib met de inworp. Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal met de wreef. Khayri bereikt de bal nog maar net als eerste. Khayri draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Rahma geeft de bal voor. El Gharib kopt de bal weg. Khaiari heeft problemen om de bal te vangen. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta schiet op doel. Paal!

44e minuut.
Jomaoui met een snelle inworp. Macharaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Macharaoui passt de bal in één keer door. Rozini rent richting de bal. Rozini draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wydad Club Athletic - Olympic CaSaBLaNCA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad Club Athletic 44%, Olympic CaSaBLaNCA 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wydad Club Athletic - Olympic CaSaBLaNCA 1:1

64e minuut.
Ghalib probeert de bal aan de voet te houden. Ghalib geeft een hoge lob. Nizari probeert de bal met de borst te controleren. Ibrahimi rent richting de bal. Ibrahimi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Khayri is nu in balbezit. Khayri passt de bal in één keer door. Khayri is nu in balbezit. Khayri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Khayri rent richting de bal. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozini is nu in balbezit. Rozini geeft een lange en hoge pass. Houta maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Rahma probeert naar een medespeler te passen. Houta rent richting de bal. Hammoudi onderschept slim de pass. Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Macharaoui schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Inworp. Jomaoui met een snelle inworp. Macharaoui probeert naar een medespeler te passen. Rozini is nu in balbezit. Rozini schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

83e minuut.
Khayri kopt de bal weg. Kaddioui rent richting de bal. Ibrahimi onderschept slim de pass. Ibrahimi haalt uit met een fantastische trap. Jomaoui probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wydad Club Athletic 67%, Olympic CaSaBLaNCA 33%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wydad Club Athletic - Olympic CaSaBLaNCA 1:1