Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
auxerre FC FC mono
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
48% Spel op eigen helft 52%
10 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 16.5
poor Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


12e minuut.
Kaibous bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaibous geeft een lange en hoge pass. Alami kopt de bal weg. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. El-Talbi rent richting de bal. El-Talbi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
auxerre FC - FC mono 1:0

23e minuut.
Inworp. Alami met een snelle inworp. Hadioui rent richting de bal. Benabdellah onderschept slim de pass. Benabdellah geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
El-Talbi bereikt de bal nog maar net als eerste. El-Talbi schiet op doel. Kaibous heeft problemen om de bal te vangen. Benabdellah rent richting de bal. Benabdellah schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Ghandouri rent richting de bal. Ghandouri schiet op doel. Boumijel probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Shaloufa bereikt de bal nog maar net als eerste. Shaloufa haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

43e minuut.
Sabri speelt de bal door. Sarout is nu in balbezit. Sarout met een sublieme pass. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Benabdellah met een sublieme pass. Kaddioui rent richting de bal. El-Talbi rent richting de bal. El-Talbi schiet op doel. Hamdaoui werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
auxerre FC - FC mono 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: auxerre FC 47%, FC mono 53%.
auxerre FC - FC mono 2:0

49e minuut.
Alami bereikt de bal nog maar net als eerste. Suleiman is nu in balbezit. Alami onderschept slim de pass. Alami schiet op doel. Hamdaoui probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
auxerre FC - FC mono 3:0

55e minuut.
Sarout heeft problemen om de bal te vangen. Fadlaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarout verovert de bal door een tackle van achteren. Sarout haalt uit met een fantastische trap. Hadraf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
auxerre FC - FC mono 3:1

80e minuut.
Sarout rent richting de bal. Sarout geeft een hoge lob. El Arabi kopt de bal weg. Shaloufa rent richting de bal. Shaloufa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Klungelig pakt Hadioui de bal. Hadioui geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Benabdellah de bal onder controle te krijgen. Askri rent richting de bal. Askri geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: auxerre FC 48%, FC mono 52%.
auxerre FC - FC mono 3:1