Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Al Chamaaia CODM YouSSouFiA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 17.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
poor Verdedigen weak


7e minuut.
Naaim geeft de bal voor. Inworp. Bahri met een snelle inworp. Karrouchi heeft problemen om de bal te vangen. Karrouchi geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Ben Barek geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Boumijel de bal. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Naaim met een sublieme pass. Sellimi speelt de bal door. Kamali is nu in balbezit. Kamali is nu in balbezit. Kamali haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Chamaaia - CODM YouSSouFiA 0:1

23e minuut.
Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Ghassan passt de bal met de wreef. Nasiri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasiri geeft een lange en hoge pass. Sajid probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Ben Barek is nu in balbezit. Naaim verovert de bal door een tackle van achteren. Hadioui tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hadioui krijgt een gele kaart.

37e minuut.
Sellimi rent richting de bal. Sellimi speelt de bal door. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Inworp. Bahri zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Naaim bereikt de bal nog maar net als eerste. Karrouchi verovert de bal door een tackle van achteren. Karrouchi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Al Chamaaia - CODM YouSSouFiA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 49%, CODM YouSSouFiA 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Al Chamaaia - CODM YouSSouFiA 1:1

48e minuut.
Sellimi probeert naar een medespeler te passen. Kamali rent richting de bal. Kamali passt de bal in één keer door. Kamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Ben Barek bereikt de bal nog maar net als eerste. Ben Barek speelt de bal door. Karrouchi met een sublieme pass. Fakhri bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Kamali haalt uit met een fantastische trap. Kamali probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Khaiari rent richting de bal. Khaiari passt de bal met de wreef. Khayri heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Al Chamaaia - CODM YouSSouFiA 1:2

74e minuut.
Karrouchi rent richting de bal. Karrouchi passt de bal met de wreef. Ghassan bereikt de bal nog maar net als eerste. Fakhri verovert de bal door een tackle van achteren. Fakhri schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

86e minuut.
Hafidi geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Maliki zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karrouchi is nu in balbezit. Karrouchi geeft een hoge lob. Essaaidi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
Tibi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kamali rent richting de bal. Kamali met een sublieme pass. Kamali rent richting de bal. Kamali schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Al Chamaaia 45%, CODM YouSSouFiA 55%.
Al Chamaaia - CODM YouSSouFiA 1:2