Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club Hassani El Jadidi Olympic MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 19.1
weak Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Fikri rent richting de bal. Drafat is nu in balbezit. Fikri tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Fikri krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Bouhouni probeert naar een medespeler te passen. Drafat is nu in balbezit. Met opzet legt Fikri zijn tegenspeler op de grond. Drafat wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Drafat kan niet meer verder spelen. Makrami komt het veld opgelopen. Bouhouni wilt de vrije trap nemen. Bargdich werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Club Hassani El Jadidi - Olympic MaRRaKeCH 0:1

15e minuut.
Houta speelt de bal door. Hamdaoui bereikt de bal nog maar net als eerste. Makrami begaat een overtreding. Makrami krijgt een gele kaart. Hamdaoui wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Hamdaoui kan niet meer verder spelen. Berrabeh komt het veld opgelopen. Houta wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Hamzawi raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tazi komt het veld opgelopen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Askri met de inworp. Hadji geeft een hoge lob. Tazi bereikt de bal nog maar net als eerste. Tazi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Hassani El Jadidi 47%, Olympic MaRRaKeCH 53%.
Club Hassani El Jadidi - Olympic MaRRaKeCH 0:1

52e minuut.
Sarout geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Fikri de bal onder controle te krijgen. Sarout is nu in balbezit. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Fikri raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Khalfi komt het veld opgelopen.

64e minuut.
Makrami is nu in balbezit. Makrami geeft een lange en hoge pass. Reis kopt de bal weg. Bouhouni rent richting de bal. Bouhouni schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

69e minuut.
Manari probeert naar een medespeler te passen. Tazi is nu in balbezit. Bouhouni is nu in balbezit. Tazi rent richting de bal. Tazi schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

81e minuut.
Inworp. Chamali zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Houta bereikt de bal nog maar net als eerste. Houta geeft een lange en hoge pass. Omari werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Club Hassani El Jadidi - Olympic MaRRaKeCH 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club Hassani El Jadidi 57%, Olympic MaRRaKeCH 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Club Hassani El Jadidi - Olympic MaRRaKeCH 1:1