Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chabab AGaDiR CODM CHaMKaRa
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
34% Spel op eigen helft 66%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 15
average Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Hadji trapt de bal weg van het doel. Shaloufa kopt de bal weg. Hermach met een sublieme pass. Rahma controleert de bal met de borst. Rahma draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Farahi met een harde bal richting middenveld. Osmani kopt de bal weg. Macharaoui is nu in balbezit. Ghassan onderschept slim de pass. Ghassan schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 1:0

12e minuut.
Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra geeft een lange en hoge pass. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Wajih passt de bal met de wreef. Hashimi rent richting de bal. Hashimi passt de bal in één keer door. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 1:1

26e minuut.
Bohoni probeert naar een medespeler te passen. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan probeert naar een medespeler te passen. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Khashab geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Macharaoui kopt de bal weg. Badra rent richting de bal. Badra schiet op doel. Na een snelle pass probeert Elabaasi de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab AGaDiR 37%, CODM CHaMKaRa 63%.
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 1:2

47e minuut.
Osmani rent richting de bal. Osmani passt de bal met de wreef. Ghassan rent richting de bal. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nabilawi rent richting de bal. Nabilawi geeft een hoge lob. Shaloufa kopt de bal weg. Rahma bereikt de bal nog maar net als eerste. Rahma haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bohoni is nu in balbezit. Bohoni geeft de bal voor. Badra probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Rahma rent richting de bal. Rahma schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Macharaoui verovert de bal door een tackle van achteren. Macharaoui speelt de bal door. Hashimi is nu in balbezit. Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Ghassan rent richting de bal. Ghassan geeft een lange en hoge pass. Nabilawi rent richting de bal. Nabilawi passt de bal zonder na te denken. Na een snelle pass probeert Wajih de bal onder controle te krijgen. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

85e minuut.
Daar is Khashab, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osmani bereikt de bal nog maar net als eerste. Khashab maakt een afschuwelijke overtreding. Khashab krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Ghassan passt de bal met de wreef. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hermach de bal onder controle te krijgen. Farahi maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab AGaDiR 32%, CODM CHaMKaRa 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chabab AGaDiR - CODM CHaMKaRa 2:2