Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-23 21:32
  • Competitiewedstrijd: Amateur.03
  • Stadion: Toba Club Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en warm
  • Toeschouwers: 2965
Toba Club CODM MoHaMMeDiA
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
40% Spel op eigen helft 60%
16 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Idrissi passt de bal met de wreef. Farahi is nu in balbezit. Nadimi verovert de bal door een tackle van achteren. Majady is nu in balbezit. Majady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Daar is Alaoui, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Adoua rent richting de bal. Adoua passt de bal met de wreef. Majady is nu in balbezit. Majady schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Badaoui trapt de bal weg van het doel. Alaoui controleert de bal met de borst. Yajour schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Yajour krijgt een gele kaart.

29e minuut.
Moubarki bereikt de bal nog maar net als eerste. Moubarki geeft een hoge lob. Mrani kopt de bal weg. Bahja is nu in balbezit. Bahja haalt uit met een fantastische trap. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nadimi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nakid geeft een lange en hoge pass. Bahja is nu in balbezit. Bahja draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Yajour verovert de bal door een tackle van achteren. Yajour passt de bal zonder na te denken. Faraj controleert de bal met de borst. Bahja rent richting de bal. Bahja draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Hafidi geeft een hoge lob. Yajour is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Alaoui. Yajour is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Moubarki met een snel genomen vrije trap. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady passt de bal zonder na te denken. Idrissi met een sublieme pass. Farahi is nu in balbezit. Farahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Yajour raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Benani komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toba Club 41%, CODM MoHaMMeDiA 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Toba Club - CODM MoHaMMeDiA 0:0

46e minuut.
Moubarki speelt de bal door. Klungelig pakt Majady de bal. Hamdallah rent richting de bal. Majady onderschept slim de pass. Majady schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toba Club - CODM MoHaMMeDiA 1:0

51e minuut.
Nakid rent richting de bal. Nakid geeft een lange en hoge pass. Bahja rent richting de bal. Bahja draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Benani de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Alaoui is nu in balbezit. Alaoui passt de bal zonder na te denken. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi onderschept slim de pass. Farahi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Toba Club - CODM MoHaMMeDiA 2:0

58e minuut.
El Khalifa is nu in balbezit. Benani onderschept slim de pass. Benani passt de bal in één keer door. Bahja is nu in balbezit. Bahja schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Benani heeft problemen om de bal te vangen. Bahja bereikt de bal nog maar net als eerste. Bahja speelt de bal door. Benani rent richting de bal. Benani haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Benani rent richting de bal. Adoua onderschept slim de pass. Nadimi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Nadimi krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Adoua speelt de bal door. Hamdallah rent richting de bal. Majady verovert de bal door een tackle van achteren. Farahi rent richting de bal. Farahi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toba Club 39%, CODM MoHaMMeDiA 61%.
Toba Club - CODM MoHaMMeDiA 2:0