Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:31
  • Competitiewedstrijd: Amateur.03
  • Stadion: UClub Arena
  • Weer: Licht bewolkt
    en koel
  • Toeschouwers: 3030
UClub Chabab Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.1 gemiddelde waardering 17.3
waardeloos Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Seridila is nu in balbezit. Hashimi verovert de bal door een tackle van achteren. Hashimi schiet op doel. Rais werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 0:1

5e minuut.
Zaki probeert naar een medespeler te passen. Nasri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van El Bahri. Nasri is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zaki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
GOOOAAAAAAL!!!
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 0:2

8e minuut.
Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali onderschept slim de pass. Jamali schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 1:2

15e minuut.
Klungelig pakt Radwani de bal. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali passt de bal met de wreef. Khalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
El Bahri speelt de bal door. Jamali rent richting de bal. Zaki is nu in balbezit. Jamali onderschept slim de pass. Jamali geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Kharja met de inworp. Jamali bereikt de bal nog maar net als eerste. Jamali geeft de bal voor. Khalfi rent richting de bal. Khalfi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 2:2

32e minuut.
Radwani onderschept slim de pass. Radwani probeert naar een medespeler te passen. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hashimi draait met de bal, schiet en ... Najahi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UClub 40%, Chabab Hassani El Jadidi 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 2:2

64e minuut.
Radwani is nu in balbezit. Seridila verovert de bal door een tackle van achteren. Seridila geeft een lange en hoge pass. Kalali rent richting de bal. Kalali geeft de bal voor. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: UClub 49%, Chabab Hassani El Jadidi 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
UClub - Chabab Hassani El Jadidi 2:2