Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-06-26 21:31
  • Competitiewedstrijd: Amateur.03
  • Stadion: Toba Club Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 2962
Toba Club Chabab AGaDiR
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
40% Spel op eigen helft 60%
12 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 19.5
zwak Schieten matig
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


19e minuut.
El Bohoni is nu in balbezit. El Bohoni geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Elabaasi de bal. Majady rent richting de bal. Majady haalt uit met een fantastische trap. Hadji kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

23e minuut.
Hadji trapt de bal weg van het doel. Farahi is nu in balbezit. Farahi passt de bal met de wreef. Majady is nu in balbezit. Majady draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Klungelig pakt Ghassan de bal. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi speelt de bal door. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toba Club - Chabab AGaDiR 1:0

30e minuut.
Osmani probeert naar een medespeler te passen. Rahma is nu in balbezit. Alaoui rent richting de bal. Rahma is nu in balbezit. Rahma haalt uit met een fantastische trap. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toba Club 44%, Chabab AGaDiR 56%.
Toba Club - Chabab AGaDiR 1:0

52e minuut.
Nabilawi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. El Khalifa bereikt de bal nog maar net als eerste. El Khalifa geeft een hoge lob. Majady controleert de bal met de borst. Majady schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Toba Club - Chabab AGaDiR 2:0

70e minuut.
Elabaasi is nu in balbezit. Elabaasi geeft een lange en hoge pass. Nabilawi rent richting de bal. Nabilawi heeft problemen om de bal te vangen. Nabilawi geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Faraj is nu in balbezit. Ghassan begaat een overtreding. Faraj is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Faraj zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Majady rent richting de bal. Majady schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
El Khalifa met de inworp. Habib-Allah is nu in balbezit. Habib-Allah geeft de bal voor. Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Daar is Elabaasi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Majady rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Osmani. Osmani krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Toba Club 35%, Chabab AGaDiR 65%.
Toba Club - Chabab AGaDiR 2:0