Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab MaRRaKeCH Club MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
11 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.8 gemiddelde waardering 17.7
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Nafti heeft problemen om de bal te vangen. Khalifa rent richting de bal. Khalifa geeft de bal voor. Hamdi bereikt de bal nog maar net als eerste. Hamdi probeert naar een medespeler te passen. De bal raakt de paal.

14e minuut.
Khayri verovert de bal door een tackle van achteren. Khayri geeft de bal voor. Klungelig pakt Nafti de bal. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Club MaRRaKeCH 0:1

24e minuut.
El Ahmadi onderschept slim de pass. Radwani is nu in balbezit. El Ahmadi is nu in balbezit. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Askri heeft problemen om de bal te vangen. El Ahmadi rent richting de bal. El Ahmadi met een sublieme pass. Mkadmi is nu in balbezit. Mkadmi draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 48%, Club MaRRaKeCH 52%.
Kawkab MaRRaKeCH - Club MaRRaKeCH 0:1

60e minuut.
El Ahmadi schiet op doel. Hamdi rent richting de bal. Hamdi geeft de bal voor. Mkadmi rent richting de bal. Mkadmi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Qasemi geeft een hoge lob. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani onderschept slim de pass. El Ahmadi onderschept slim de pass. El Ahmadi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Askri heeft problemen om de bal te vangen. Hamdi onderschept slim de pass. Hamdi passt de bal in één keer door. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mkadmi draait met de bal, schiet en ... Fadil kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

75e minuut.
Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. El Assali is nu in balbezit. Tazi verovert de bal door een tackle van achteren. Tazi geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Khalifa de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 54%, Club MaRRaKeCH 46%.
Kawkab MaRRaKeCH - Club MaRRaKeCH 0:1