Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chabab AGaDiR CODM MoHaMMeDiA
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19 gemiddelde waardering 15.8
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Bohoni bereikt de bal nog maar net als eerste. Bohoni geeft een hoge lob. Naaim probeert de bal aan de voet te houden. Ghassan is nu in balbezit. Ghassan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Nadimi heeft problemen om de bal te vangen. Ghassan rent richting de bal. Ghassan probeert naar een medespeler te passen. Rahma is nu in balbezit. Rahma haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab AGaDiR - CODM MoHaMMeDiA 1:0

35e minuut.
Hafidi geeft een lange en hoge pass. Inworp. Nabilawi met een snelle inworp. Ghassan heeft problemen om de bal te vangen. Ghassan schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rahma is nu in balbezit. Rahma draait met de bal, schiet en ... Badaoui bokst de bal weg.

44e minuut.
Bahja is nu in balbezit. Chadli rent richting de bal. Bahja verovert de bal door een tackle van achteren. Benani rent richting de bal. Benani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Chabab AGaDiR - CODM MoHaMMeDiA 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab AGaDiR 52%, CODM MoHaMMeDiA 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Chabab AGaDiR - CODM MoHaMMeDiA 1:1

62e minuut.
Ghassan passt de bal met de wreef. Hafidi is nu in balbezit. Rahma maakt een afschuwelijke overtreding. Rahma krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Nakid is nu in balbezit. Nakid probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chadli de bal. Benani is nu in balbezit. Benani draait met de bal, schiet en ... Hadji verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Benani probeert naar een medespeler te passen. Elabaasi rent richting de bal. Bahja rent richting de bal. Bahja haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab AGaDiR - CODM MoHaMMeDiA 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab AGaDiR 50%, CODM MoHaMMeDiA 50%.
Chabab AGaDiR - CODM MoHaMMeDiA 1:2