Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Club MaRRaKeCH Widad Hassani El Jadidi
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
18.5 gemiddelde waardering 16.2
slecht Schieten zwak
zwak Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


6e minuut.
Dradeni met een sublieme pass. Majidi rent richting de bal. Majidi probeert naar een medespeler te passen. Nadimi is nu in balbezit. Nadimi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Radwani rent richting de bal. Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani begaat een overtreding. Radwani krijgt een gele kaart.

15e minuut.
Tazi zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Nizari probeert de bal met de borst te controleren. Nizari haalt uit met een fantastische trap. Metouali maakt een snoekduik en kopt de bal. Abbasi maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.

16e minuut.
Ramadan passt de bal zonder na te denken. Radwani bereikt de bal nog maar net als eerste. Radwani passt de bal in één keer door. Nizari is nu in balbezit. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Club MaRRaKeCH - Widad Hassani El Jadidi 1:0

18e minuut.
Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari schiet op doel. Na een snelle pass probeert Mahimar de bal onder controle te krijgen. Metouali is nu in balbezit. Metouali draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club MaRRaKeCH 45%, Widad Hassani El Jadidi 55%.
Club MaRRaKeCH - Widad Hassani El Jadidi 1:0

48e minuut.
Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafari verovert de bal door een tackle van achteren. Jafari geeft een hoge lob. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi schiet op doel. Fadil probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Askri probeert naar een medespeler te passen. Khayri is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Tazi. Tazi krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Khalifa passt de bal zonder na te denken. Dradeni rent richting de bal. Dradeni speelt de bal door. Nadimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nadimi passt de bal zonder na te denken. Paal!

89e minuut.
Radwani speelt de bal door. Nizari is nu in balbezit. Nizari speelt de bal door. Metouali rent richting de bal. Metouali draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Club MaRRaKeCH 73%, Widad Hassani El Jadidi 27%.
Club MaRRaKeCH - Widad Hassani El Jadidi 1:0