Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chabab Hassani El Jadidi CODM CHaMKaRa
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
49% Spel op eigen helft 51%
11 Doelpogingen 7
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 17.4
unsatisfactory Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


7e minuut.
Macharaoui rent richting de bal. Radwani onderschept slim de pass. Radwani speelt de bal door. Zaki is nu in balbezit. Zaki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 1:0

9e minuut.
Amrabat probeert naar een medespeler te passen. Hashimi bereikt de bal nog maar net als eerste. Elabaasi onderschept slim de pass. Nasri bereikt de bal nog maar net als eerste. Nasri draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 2:0

13e minuut.
Radwani rent richting de bal. Radwani passt de bal zonder na te denken. Wajih rent richting de bal. Badra verovert de bal door een tackle van achteren. Badra haalt uit met een fantastische trap. Hamidaoui verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 2:1

24e minuut.
Badra bereikt de bal nog maar net als eerste. Badra passt de bal in één keer door. Benjelloun is nu in balbezit. Benjelloun geeft een hoge lob. Badra krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Zaki verovert de bal door een tackle van achteren. Nasri rent richting de bal. Nasri probeert naar een medespeler te passen. Hashimi is nu in balbezit. Hashimi haalt uit met een fantastische trap. Farahi bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 3:1

38e minuut.
Zaki speelt de bal door. Jomani rent richting de bal. Jomani met een sublieme pass. Badra rent richting de bal. Badra schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab Hassani El Jadidi 47%, CODM CHaMKaRa 53%.
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 3:1

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Farahi trapt de bal weg van het doel. Tazi kopt de bal weg. Nasri rent richting de bal. Nasri schiet op doel. De bal raakt de paal.

87e minuut.
El Arabi rent richting de bal. Bouhouni tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. El Arabi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mkadam met een snel genomen vrije trap. Hashimi rent richting de bal. Hashimi schiet op doel. Farahi probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chabab Hassani El Jadidi 51%, CODM CHaMKaRa 49%.
Chabab Hassani El Jadidi - CODM CHaMKaRa 4:1