Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Raja TaZaWa Club MaRRaKeCH
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
50% Spel op eigen helft 50%
10 Doelpogingen 8
3 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 2
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.7
matig Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


9e minuut.
Zitouni verovert de bal door een tackle van achteren. Idrissi rent richting de bal. El Bohoni maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag El Bohoni naar de kleedkamers voor een vroege douche. Idrissi raakt geblesseerd tijdens het duel. Idrissi zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Fadil maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Daar is Nizari, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 1:0

12e minuut.
Radwani speelt de bal door. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Zitouni bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali onderschept slim de pass. Metouali haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt El Makhloufi de bal. Zwiwn probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Khayri rent richting de bal. Elkhalfi onderschept slim de pass. Elkhalfi met een sublieme pass. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Radwani verovert de bal door een tackle van achteren. Radwani geeft de bal voor. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari draait met de bal, schiet en ... Zwiwn maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 1:1

28e minuut.
Zakroum probeert naar een medespeler te passen. Essaaidi is nu in balbezit. Nizari schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Nizari is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Essaaidi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zakroum zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Nizari is nu in balbezit. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 2:1

30e minuut.
Idrissi rent richting de bal. Askri verovert de bal door een tackle van achteren. Askri passt de bal zonder na te denken. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Radwani onderschept slim de pass. Zitouni is nu in balbezit. Zitouni probeert naar een medespeler te passen. Nizari is nu in balbezit. Nizari schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 48%, Club MaRRaKeCH 52%.
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 3:1

56e minuut.
Tazi met de inworp. Radwani rent richting de bal. Essaaidi met een sublieme pass. Metouali bereikt de bal nog maar net als eerste. Metouali haalt uit met een fantastische trap. Zwiwn kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

73e minuut.
Elkhalfi is nu in balbezit. Nizari bereikt de bal nog maar net als eerste. Elkhalfi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nizari rent richting de bal. Nizari schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Raja TaZaWa 53%, Club MaRRaKeCH 47%.
Raja TaZaWa - Club MaRRaKeCH 3:1