Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Kawkab MaRRaKeCH Toba Club
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
4 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen unsatisfactory


17e minuut.
Qasemi passt de bal met de wreef. Mkadmi bereikt de bal nog maar net als eerste. Faraj onderschept slim de pass. El Ahmadi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Ahmadi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 1:0

22e minuut.
Alaoui rent richting de bal. Alaoui passt de bal met de wreef. Adoua bereikt de bal nog maar net als eerste. Klungelig pakt Farahi de bal. Farahi geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Majady rent richting de bal. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Farahi verovert de bal door een tackle van achteren. Farahi geeft de bal voor. Jomaoui heeft problemen om de bal te vangen. Majady rent richting de bal. Majady haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Jafari passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Alaoui de bal. Alaoui probeert naar een medespeler te passen. Farahi is nu in balbezit. Farahi schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 58%, Toba Club 42%.
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 1:0

48e minuut.
Alami onderschept slim de pass. Alami geeft een hoge lob. Klungelig pakt Alaoui de bal. Jafari bereikt de bal nog maar net als eerste. Jafari draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Khalifa passt de bal in één keer door. Qasemi probeert de bal aan de voet te houden. Majady rent richting de bal. Majady haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 1:1

87e minuut.
Majady bereikt de bal nog maar net als eerste. Farahi bereikt de bal nog maar net als eerste. Majady rent richting de bal. Majady schiet op doel. Nafti probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Kawkab MaRRaKeCH 49%, Toba Club 51%.
Kawkab MaRRaKeCH - Toba Club 1:2