Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Braves Nong Khai Bulls
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.4 gemiddelde waardering 21.5
poor Schieten weak
poor Passen weak
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Chunmin geeft de bal voor. Maneerin rent richting de bal. Maneerin speelt de bal door. Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 1:0

10e minuut.
Pak Fan is nu in balbezit. Chawla rent richting de bal. Pak Fan verovert de bal door een tackle van achteren. Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 2:0

24e minuut.
Soo rent richting de bal. Soo geeft de bal voor. Klungelig pakt Yotawoot de bal. Jia-Nian is nu in balbezit. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 2:1

39e minuut.
Tsai-Hung trapt de bal weg. Pak Fan kopt de bal weg. bin Muhammad rent richting de bal. Taweepaiboon onderschept slim de pass. Taweepaiboon schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 3:1

44e minuut.
Yotawoot speelt de bal door. Chunmin rent richting de bal. Chunmin passt de bal met de wreef. Pak Fan is nu in balbezit. Pak Fan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Braves 50%, Nong Khai Bulls 50%.
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 3:1

50e minuut.
Wattanasinn is nu in balbezit. Wattanasinn geeft de bal voor. Klungelig pakt Gahleksi de bal. Jia-Nian bereikt de bal nog maar net als eerste. Jia-Nian draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 3:2

52e minuut.
Taweepaiboon passt de bal zonder na te denken. Pak Fan rent richting de bal. Khachomprasart bereikt de bal nog maar net als eerste. Pak Fan onderschept slim de pass. Pak Fan schiet op doel. Fangda probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!

56e minuut.
Pak Fan met een sublieme pass. Taweepaiboon bereikt de bal nog maar net als eerste. Taweepaiboon haalt uit met een fantastische trap. bin Muhammad probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fangda maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 4:2

63e minuut.
Khachomprasart passt de bal zonder na te denken. Kunthana is nu in balbezit. Prakrom onderschept slim de pass. Prakrom draait met de bal, schiet en ... Tsai-Hung werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Pengsapha heeft problemen om de bal te vangen. Pengsapha geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Daohui zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Chunmin geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong Braves 40%, Nong Khai Bulls 60%.
Rayong Braves - Nong Khai Bulls 4:2