Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Buri Ram Shamrocks Bangkok Shamrocks
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
50% Spel op eigen helft 50%
14 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 19.3
zwak Schieten matig
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Banyam geeft de bal voor. Klungelig pakt bin Shariffuddin de bal. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap. Liwen werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 1:0

3e minuut.
Jaoenratsamee geeft een hoge lob. Inworp. Nimitbunnasarn met de inworp. Banyam bereikt de bal nog maar net als eerste. Banyam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Chongxiang passt de bal met de wreef. Tomo Chan rent richting de bal. Tomo Chan geeft een lange en hoge pass. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Sukunya rent richting de bal. Chongxiang onderschept slim de pass. Chongxiang schiet op doel. Jaoenratsamee probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Congtai kopt de bal weg. Kunthana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan draait met de bal, schiet en ... Chidchob probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 1:1

18e minuut.
Nimnuan onderschept slim de pass. Nimnuan passt de bal in één keer door. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Sukunya de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 2:1

23e minuut.
Boon passt de bal zonder na te denken. Nimnuan is nu in balbezit. Shinawatra tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Shinawatra krijgt een gele kaart. Nimnuan raakt geblesseerd tijdens het duel. Boon wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Prakrom verovert de bal door een tackle van achteren. Prakrom met een sublieme pass. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap. Kunthana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 2:2

44e minuut.
Klungelig pakt Shinawatra de bal. Banyam is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Philailekha. Banyam is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Shinawatra neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Liwen trapt de bal weg van het doel. Boon is nu in balbezit. Boon met een sublieme pass. Nimnuan bereikt de bal nog maar net als eerste. Nimnuan haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Shamrocks 33%, Bangkok Shamrocks 67%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 2:2

60e minuut.
Chongxiang is nu in balbezit. Jaoenratsamee onderschept slim de pass. Banyam onderschept slim de pass. Chongxiang is nu in balbezit. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 3:2

66e minuut.
Chawla rent richting de bal. bin Shariffuddin onderschept slim de pass. bin Shariffuddin geeft de bal voor. Congtai is nu in balbezit. Congtai geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Banyam probeert naar een medespeler te passen. Philailekha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Prakrom bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Somjit. Somjit krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Prakrom is nu in balbezit. Prakrom passt de bal met de wreef. Nimnuan is nu in balbezit. Nimnuan draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 3:3

78e minuut.
bin Shariffuddin bereikt de bal nog maar net als eerste. bin Shariffuddin passt de bal in één keer door. Banyam is nu in balbezit. Chongxiang bereikt de bal nog maar net als eerste. Chongxiang haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 4:3

82e minuut.
Tomo Chan passt de bal met de wreef. Shinawatra rent richting de bal. Philailekha bereikt de bal nog maar net als eerste. Banyam is nu in balbezit. Banyam haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Buri Ram Shamrocks 66%, Bangkok Shamrocks 34%.
Buri Ram Shamrocks - Bangkok Shamrocks 4:3