Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rayong Chonburi Cannons
Khalanm Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
34.9 gemiddelde waardering 37.5
goed Schieten matig
matig Passen redelijk
matig Verdedigen matig


4e minuut.
Zhi Bin geeft een hoge lob. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanpakij bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

6e minuut.
Łazar geeft een hoge lob. Inworp. Sailom met een snelle inworp. Dávila bereikt de bal nog maar net als eerste. Dávila schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Zhi Bin passt de bal met de wreef. Dávila is nu in balbezit. Yindeeyoungyeon begaat een overtreding. Yindeeyoungyeon krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Fijał met een sublieme pass. Łazar rent richting de bal. Dávila maakt een afschuwelijke overtreding. Dávila krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Łazar raakt geblesseerd tijdens het duel. Pflugbeil zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. de Santana is nu in balbezit. de Santana passt de bal in één keer door. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Łazar verovert de bal door een tackle van achteren. Łazar geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Taweepaiboon de bal. Radomirov rent richting de bal. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Butilă met een harde bal richting middenveld. Klungelig pakt Zhi Bin de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pflugbeil. Pflugbeil krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Dingfu geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nithatsansart met de inworp. Suphaphian is nu in balbezit. Suphaphian geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Butilă probeert naar een medespeler te passen. Dávila heeft problemen om de bal te vangen. Łazar rent richting de bal. Dávila verovert de bal door een tackle van achteren. Dávila draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Fijał rent richting de bal. Fijał speelt de bal door. Dávila rent richting de bal. Basto rent richting de bal. Basto haalt uit met een fantastische trap. Ramsland verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Yindeeyoungyeon geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sailom met een snelle inworp. Dávila rent richting de bal. Dávila haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 39%, Chonburi Cannons 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rayong - Chonburi Cannons 0:0

50e minuut.
Mali kopt de bal weg. Nithatsansart probeert naar een medespeler te passen. Mali heeft problemen om de bal te vangen. Radomirov is nu in balbezit. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Chonburi Cannons 0:1

59e minuut.
Nithatsansart geeft een hoge lob. Suphaphian kopt de bal weg. Pflugbeil bereikt de bal nog maar net als eerste. Pflugbeil haalt uit met een fantastische trap. Butilă maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rayong - Chonburi Cannons 0:2

66e minuut.
Lao-Jaruphan is nu in balbezit. Pflugbeil probeert naar een medespeler te passen. de Santana rent richting de bal. de Santana passt de bal in één keer door. Taweepaiboon met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Pflugbeil rent richting de bal. Pflugbeil geeft een lange en hoge pass. Daar is Chan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Radomirov bereikt de bal nog maar net als eerste. Radomirov draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Basto rent richting de bal. Pflugbeil onderschept slim de pass. Pflugbeil probeert naar een medespeler te passen. Chan geeft de bal voor. Dávila maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rayong 51%, Chonburi Cannons 49%.
Rayong - Chonburi Cannons 0:2