Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Chanthaburi Reds Muangthong United
Normal Tactiek Haigwersa 1.0
52% Balbezit 48%
74% Spel op eigen helft 26%
0 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 28.9
poor Schieten poor
poor Passen poor
hopeless Verdedigen weak


15e minuut.
Tuntitanasup passt de bal zonder na te denken. Dingguo is nu in balbezit. Uchoa verovert de bal door een tackle van achteren. Uchoa geeft de bal voor. Asavchin is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Uchoa geeft een lange en hoge pass. Nimitbunnasarn kopt de bal weg. Dacheng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Asavchin is nu in balbezit. Asavchin schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Ritdee passt de bal zonder na te denken. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Uthaisang legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Asavchin is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Nimitbunnasarn neemt de penalty, wat een uithaal!
GOOOAAAAAAL!!!
Chanthaburi Reds - Muangthong United 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Reds 69%, Muangthong United 31%.
Chanthaburi Reds - Muangthong United 0:1

46e minuut.
Guifeng passt de bal zonder na te denken. Asavchin bereikt de bal nog maar net als eerste. Dacheng tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Dacheng krijgt een gele kaart. Asavchin raakt geblesseerd tijdens het duel. Madar wilt de vrije trap nemen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Madar onderschept slim de pass. Madar geeft een lange en hoge pass. Daar is Asavchin, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nimitbunnasarn is nu in balbezit. Nimitbunnasarn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Chanthaburi Reds 80%, Muangthong United 20%.
Chanthaburi Reds - Muangthong United 0:1