Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Astrals Ratchaburi Falcons
352 Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
10 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
22.7 gemiddelde waardering 17.8
weak Schieten weak
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


3e minuut.
Maleenon is nu in balbezit. Kim onderschept slim de pass. Kim speelt de bal door. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich haalt uit met een fantastische trap. Maleenon bokst de bal weg. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Ratchaburi Falcons 1:0

12e minuut.
Choljit passt de bal in één keer door. Krajangsai rent richting de bal. Krajangsai passt de bal met de wreef. Rakpao rent richting de bal. Rakpao schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Jaruphan rent richting de bal. Jaruphan geeft de bal voor. Inworp. Thanaloetwisut met de inworp. Choljit onderschept slim de pass.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Kim passt de bal zonder na te denken. Srisa-ard bereikt de bal nog maar net als eerste. Taepanich verovert de bal door een tackle van achteren. Taepanich schiet op doel. Maleenon probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Ratchaburi Falcons 2:0

18e minuut.
Ti Nung Cha heeft problemen om de bal te vangen. Nithatsansart bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Ti Nung Cha zijn tegenspeler op de grond. Nithatsansart raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Nithatsansart kan niet meer verder spelen. Ratanajaroen komt het veld opgelopen. Buranasupkajorn zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kim heeft problemen om de bal te vangen. Kim draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Ratchaburi Falcons 3:0

22e minuut.
Bumroongmitr geeft de bal voor. Inworp. Banyam zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rakpao bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakpao geeft de bal voor. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Jaruphan met de inworp. Choljit is nu in balbezit. Choljit speelt de bal door. Ti Nung Cha is nu in balbezit. Ti Nung Cha haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Chaofu geeft een lange en hoge pass. Onpakddee kopt de bal weg. Choljit heeft problemen om de bal te vangen. Taepanich is nu in balbezit. Taepanich schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 43%, Ratchaburi Falcons 57%.
Astrals - Ratchaburi Falcons 3:0

56e minuut.
Ti Nung Cha probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kim speelt de bal door. Rakpao bereikt de bal nog maar net als eerste. Rakpao schiet op doel. Ti Nung Cha probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Bumroongmitr rent richting de bal. Bumroongmitr geeft een hoge lob. Ratanajaroen speelt de bal door. Kim rent richting de bal. Kim haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

67e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Banyam met de inworp. Rakpao rent richting de bal. Rakpao passt de bal in één keer door. Choljit geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Ratchaburi Falcons 3:1

79e minuut.
Ratanajaroen bereikt de bal nog maar net als eerste. Ratanajaroen geeft een hoge lob. Kim bereikt de bal nog maar net als eerste. Kim haalt uit met een fantastische trap. Maleenon werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Astrals - Ratchaburi Falcons 4:1

88e minuut.
Ti Nung Cha is nu in balbezit. Ti Nung Cha geeft een lange en hoge pass. Daar is Jaruphan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Choljit speelt de bal door. Krajangsai geeft een lange en hoge pass. Jindamai probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Astrals 39%, Ratchaburi Falcons 61%.
Astrals - Ratchaburi Falcons 4:1